Noul Consiliu Local PSD Fălticeni, liber să ia o decizie în cazul PUZ –ului pentru Penny Market

de | aug. 30, 2016 | Știri | 0 comentarii

  • în mandatul trecut, primarul Cătălin Coman s-a agățat” constant de votul negativ dat de aleșii PNL

 

 Sedinta CL Falticeni C Coman L Tomescu 20.10.15

 

 

 

 

Consilierii locali fălticeneni vor relua, în ședința de astăzi după-amiază, aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal pentru construirea magazinului  Penny Market  în locul maternității, pe strada Sucevei, nr. 99.

După o întreagă tevatură” în fostul Consiliu Local, pe fondul presiunii constante a proprietarului – fundația  Caritatea  București, s-a demarat reconfigurarea și modernizarea fostei clădiri a colegiului Vasile Lovinescu  de pe strada Ion Creangă.

Clădirea trebuie transformată, teoretic, în maternitate până în decembrie, acolo acționând firmele  Tehnocon   Fălticeni și  Euro Est Group   Suceava ( valoare contract 1.035.204 lei ).

În ultima perioadă,  ZdpN  v-a informat în legătură cu amânările pe care le-a suportat  Caritatea,  acțiuni marcate de opoziția unor aleși și de duplicitatea altora.

 

 

CITEȘTE

 

https://www.ziaruldepenet.ro/2015/10/21/praf-in-ochi-dezbateri-puz-penny-market-documentatie-gresita-si-consilieri-locali-care-apar-ca-prin-farmec/

 

https://www.ziaruldepenet.ro/2015/12/19/fundatia-caritatea-trece-la-amenintari-pentru-obtinerea-puz-ului-penny-market-la-falticeni/

 

https://www.ziaruldepenet.ro/2016/01/26/fundatia-caritatea-prezinta-avize-pentru-a-obtine-puz-ul-penny-market/

 

 

În ședința din 30 august, proiectul are atașate avizele date de Direcția de urbanism, Inspectoratul Județean de Poliție, Arhitectul șef, ACET, Telekom Romania, EON, ISU,DSP, Direcția pentru Cultură.

Pentru a trece la vot, proiectul inițiat de primarul Cătălin Coman are nevoie de majoritate simplă de 10 voturi, lucru extrem de facil în condițiile în care PSD are 15 consilieri ( restul 2 PNL și 2 ALDE ).

 

MIHAI SPÎNU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest