Piața Mică din Suceava, modernizare și mizerie

de | aug. 29, 2016 | Știri | 0 comentarii

piata mica 27.08.16 1

Proiectul de modernizare a Pieței Mici din Suceava a însemnat, deocamdată, doar pavelarea părții interioare.

Tarabele vechi au fost repoziționate cu aceleași “acoperișuri” din umbrele de soare și a tot felul de folii și onduline.

piata mica 27.08.16 2

Tot cu pavele, plus un sistem de colectare a apei pluviale și un “sistem de iluminat” atârnat, a fost dotată și aleea magazinelor care dă în strada Universității.

piata mica 27.08.16 3

 

În schimb, partea dinspre Universitatea  Ștefan cel Mare,  ocupată de chioșcurile cu produse industriale, a rămas ca și înainte, un amalgam de fier, plastic și lemne.

 

piata mica 27.08.16 4

 

Conducerea Primăriei a spus în repetate rânduri că și acest sector al Pieței Mici va fi refăcut, dar nu a precizat când.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...