2 arme confiscate de polițiștii suceveni, în cadrul acțiunii BLOCADA

de | aug. 29, 2016 | Știri | 0 comentarii

ARME 1

În cadrul acţiunii  Blocada,  în perioada 22 – 28 august,  polițiștii suceveni au derulat 18 acţiuni punctuale şi 9 filtre rutiere, fiind constatate 41 de infracţiuni.

Au fost stabilite 19 infracţiuni de natură judiciară, 8 infracţiuni la regimul rutier, 2 infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor şi 12 alte genuri de infracţiuni.

Zilnic, 290 de poliţişti au fost prezenţi în teren în această perioadă pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi activităţilor ilicite.

Datorită prezenţei sporite a efectivelor de poliţie în teren, 12 infracţiuni au fost constatate în flagrant.

În cadrul acţiunilor derulate au fost identificate şi confiscate 2 arme letale şi 12 elemente de muniţie.

Au fost aplicate 838 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 281.977 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 94.548 lei.

În scopul prevenirii evenimentelor rutiere şi impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, au fost aplicate  680 de sancţiuni la OUG 195/2002 republicată privind circulaţia pe drumurile publice.

Cele mai multe sancţiuni  au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 32 permise de conducere, 11 pentru depăşirea regimului legal de viteză, 3 pentru consum de băuturi alcoolice şi 18 pentru depăşiri neregulamentare şi alte abateri. 

De asemenea, au fost retrase 32  certificate de înmatriculare.

 

SORIN NICA

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...