Șapte candidați au promovat examenul de definitivat după soluționarea contestațiilor

de | aug. 18, 2016 | Știri | 0 comentarii

definitivat foto
Rezultatele finale ale examenului pentru definitivare în învăţământ, sesiunea august 2016, au fost afișate astăzi.
În judeţul Suceava, 56 de candidaţi au contestat notele iniţiale obţinute la proba scrisă din data de 4 august a.c., iar după analizarea lucrărilor, 21 de note au rămas nemodificate.
19 candidați s-au ales cu note scăzute, 2 dintre ei cu mai mult de un punct la Învăţământ primar. De asemenea, 16 note au fost mărite, cea mai mare creştere – 2,70 puncte, a fost acordată unui candidat la Educaţie fizică și alte 2 note au fost mărite cu 1,30 puncte la Matematică şi 1,55 puncte la Economie.
Notele a 7 candidaţi au crescut peste 8, astfel procentul de promovare a examenului de definitivat 2016 la nivelul judeţului Suceava a crescut la 65,27%.
DAN PASCARU
Ziarul de pe Net
Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...