Bătaie mare pe listele parlamentare PSD: 18 candidaturi vor fi transmise spre analiza conducerii centrale

de | aug. 16, 2016 | Știri | 2 comentarii

Ioan Stan Gavril Marza si Alexandru Radulescu 2014

Președintele Organizației Județene PSD Suceava, deputatul Ioan STAN a spus la ședința Biroului Permanent de vineri, 12 august a.c., de la Cajvana, că 18 candidaturi au fost depuse pentru listele parlamentare. Acestea vor supuse spre analiza conducerii centrale a partidului, iar apoi vor fi aprobate de Comitetul Executiv Județean.

“Lista finală va trebui să corespundă criteriilor de performanță, competență, etică și principiilor de reîmprospătare a clasei politice și de reprezentare echitabilă a femeilor, a tinerilor, a seniorilor”, se arată într-un comunicat de presă al organizației județene a PSD Suceava.

 

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

2 Comentarii

  1. Tic

    Ioane,tu nu stii cat de mic o sa fii .

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest