Labirint Anticorupție în centrul Sucevei

de | aug. 4, 2016 | Știri | 0 comentarii

4 (5)

Pe esplanada Casei Culturii din Suceava, Direcţia Generală Anticorupţie şi Asociaţia  Pro Democraţia  au organizat astăzi Labirintul Anticorupţie, o construcție modulară prin care localnicii au fost informați în legătură cu riscurile implicării în fapte de corupţie.

 

5 (6)

 

Pereții labirintului au fost alcătuiți din afișe cu mesaje anticorupție, realizați de participanții la acțiuni asemănătoare în țară.

 

 

6 (4)

 

 

Acțiunea face parte din proiectul internaţional  Plăteşte zero pentru ce ţi se cuvine !

După ce au răspuns la întrebările unui chestionar, participanții la  Labirintul Anticorupţie  au primit din partea organizatorilor pliante și tricouri.

DAN PASCARU

7 (5)

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest