Școala gimnazială din Gălănești, într-un proiect de educație digitală

de | aug. 1, 2016 | Știri | 0 comentarii

Spider Digitaliada fundatia Orange 33750x2220mm februarie2016_lo

 

Fundația  Orange  a ales școala gimnazială  Samson Bodnărescu  din comuna Gălănești, alături de alte 9 din țară, pentru  Digitaliada,  un proiect-pilot de educaţie digitală pentru ciclul gimnazial.

Proiectul se va derula anul școlar viitor și are ca scop îmbunătăţirea performanţei școlare a elevilor la materiile matematică şi TIC prin utilizarea unor metode moderne de predare, ȋn completarea celor tradiţionale.

Școlile câștigătoare au fost selectate prin concurs de o comisie formată din reprezentanți ai Fundației  Orange  și ai echipei de proiect.

Pe lista câștigătorilor mai figurează unități de învățământ din județele Bacău, Brașov, Bistrița-Năsăud, Buzău, Cluj, Galați, Hunedoara, Iași și Olt.

Școlile câștigătoare vor primi echipamente electronice și materiale didactice digitale pentru clasele 5 – 8, însoțite de planuri de lecție.

De asemenea, profesorii de matematică și TIC din cele 10 școli vor beneficia de training specializat, asistență și consultanță din partea echipei de proiect, pe întreg parcursul acestuia.

 

TEODOR PUȘCAȘU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest