Două eleve din Rădăuți, premiate la concursul “Memoria Holocaustului”

de | aug. 1, 2016 | Știri | 0 comentarii

concurs-national-memoria-holocaustului 

 

Elevii BIANCA TELEAGĂ, cl. a 7 –a la școala  Mihai Eminescu  Rădăuți și IONELA PRICHICI, cl. a 11 –a la colegiul  Eudoxiu Hurmuzache Rădăuți au obținut premii întâi la faza naţională a concursului  Memoria Holocaustului,  desfășurată la sfârșitul lunii iulie la București.

Ele sunt îndrumate de profesorii SORIN COROAMĂ, respectiv NICOLETA MITROFAN.

Potrivit Inspectoratului Școlar, printre obiectivele concursului se numărăînțelegerea problematicii Holocaustului, a consecințelor și a semnificaţiei acestuia, prin încălcarea brutală și violentă a drepturilor fundamentale ale oamenilor, precum și formarea şi dezvoltarea comportamentului tolerant, democratic, a spiritului civic, a acceptării diversității, a deprinderilor de participare la viața unei societăți lipsită de orice fel de manifestări de rasism, violenţă, discriminare, intoleranţă, antisemitism.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest