DIN PANA MEA: Lui FLUTUR îi plac cămeșile bucovinene și salvele de tun.  Dar nu-i place kitschul…

de | aug. 1, 2016 | Editoriale, Știri | 0 comentarii

Flutur in camesa svnews

Având în vedere acoperire mediatică a evenimentelor de ieri de la Muzeul de Istorie și de la Cetatea de Scaun, șeful de județ Gheorghe Flutur și-a urmărit interesul și a ținut să puncteze la capitolul imagine.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, el însuși critica unele Primării pentru kitschul în organizarea Zilelor localităților (fără, însă, să nominalizeze), a îmbrăcat, după ședința de la muzeu, o  cămeșă  bucovineană inscripționată cu litere mari  HAI ÎN BUCOVINA !   Pentru a se vedea de departe cât știe să aprecieze tradiția…

Evident, nu a exagerat prea mult cu purtatul acestui obiect vestimentar pe care l-a recomandat cu căldură atât sucevenilor, cât și turiștilor de oriunde ar fi ei. Doar atât cât să dea bine în poze.

Câteva ore mai târziu, la Muzeul Satului și la Cetate, a apărut îmbrăcat într-o ținută lejeră, de vară.  A văzut realizările meșteșugarilor, a gustat din Bucovina, a strâns mâini cu nemiluita și chiar a suflat într-o goarnă. Dacă-i sărbătoare, sărbătoare să fie !

La cetate, șeful județului a vrut neapărat să își facă apariția, alături de invitați, în zgomotul mai multor salve de tun cu butan.

Și dorința, normal, i s-a îndeplinit !  Că doar e șef de județ, nu ?

TEODOR PUȘCAȘU

Sursă foto : Suceava News

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest