“Cântarea” lui FLUTUR: un membru al diasporei i-a cerut să candideze la președinția României

de | aug. 1, 2016 | Știri | 0 comentarii

  • răspunsul a fost un refuz clar

 

sedinta Diaspora 01.08.16

 

 

Șeful județului GHEORGHE FLUTUR nu a avut parte numai de critici astăzi, la întâlnirea cu membrii diasporei sucevene, ci și de laude care l-au măgulit.

O fostă studentă care a făcut masterul în Franța și care are un proiect independent de promovare a Bucovinei i-a spus lui FLUTUR că  „îmi arăt deschiderea de a vă susține în toate demersurile dvs. de promovare a Bucovinei”.

Punctul culminant a fost atins atunci când un fost mecanic de locomotivă l-a gratulat direct pe președintele CJ :  „Dvs. vreți să faceți din Bucovina un colț de rai, aveți 16 ani de experiență, toată lumea vă agreează !

Dacă faceți în mandatul ăsta un colț de rai din Bucovina, toată lumea și opinia publică vă solicită candidatura la președinția României, care în unanimitate sunteți ales !

E exemplul dlui. IOHANNIS, care a fost primarul orașului Sibiu.

Să vă dea bunul Dumnezeu sănătate și așa să vă ajute bunul Dumnezeu !

Vizibil încântat de direcția discuțiilor, FLUTUR a replicat  „stați, că iese altceva de la întâlnirea asta…

Dvs. ați lucrat pe locomotivă și eu vreau să fiu locomotivă, dar doar pentru Suceava și Bucovina, lăsați-mă aici, că-i bine aici”.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest