BALAN s-a supărat pe TAROM: “Biletele business class sunt o mare înșelătorie și o adevărată bătaie de joc !”

de | iul. 18, 2016 | Știri | 0 comentarii

avion TAROM pe aeroportul Suceava 12.11.15

Deputatul PNL de Suceava IOAN BALAN a emis o declarație de presă cu titlul  Tarom este emblema disprețului față de români,  în debutul căreia își exprimă speranța că noul ministru al Transporturilor, PETRU SORIN BUȘE, va analiza  “cu maximă seriozitate”  managementul defectuos al companiei.

El se arată nemulțumit de faptul că, în ciuda investițiilor făcute la aeroportul Salcea, acesta nu este exploatat  la capacitate maximă, “ci tratat ca o biată haltă de tren”.

După ce reamintește eforturile sale și ale colegului GHEORGHE FLUTUR  “timp de 6 ani pentru ca investițiile să nu bată pasul pe loc”,  BALAN e deosebit de critic : “ În luna mai, TAROM a avut doar 22 de curse către București, iar în luna iunie și mai puține, doar 19.

Mai mult, aeronavele au ajuns să circule pe jumătate goale, deși în trecut se circulă cu casa închisă, iar mulți călători nu prindeau bilet  !

M-am întrebat cum de s-a ajuns la această situație și de ce românii nu se mai urcă în avioanele TAROM.

Răspunsul a venit aproape instantaneu : prețul !

Spre Suceava se zboară în cea mai mare parte la clasa business, de parcă s-ar merge la Washington, Tokyo sau în Dubai, nu în cea mai săracă regiune din Uniunea Europeană.

Însăși definirea biletelor ca fiind business class este o mare înșelătorie și o adevărată bătaie de joc, pentru că nu există nicio diferență de servicii între clasa economică și cea de business, perdeluța despărțitoare între aceste locuri fiind trasă după cum au chef însoțitorii de zbor : mai în față sau mai la mijlocul aeronavei.

Nu diferă nici paharul de apă primit la bordul avionului și nici punguța de alune.

De aceea prețul unui bilet a ajuns să coste și peste 300 de euro, deși la banii ăștia te duci și te întorci din orice capitală europeană și îți mai rămân și bani de buzunar.

Companiile private care au intrat de curând pe piața românească pot să ofere bilete de avion și la 80 de lei, însă la TAROM dacă prinzi cu 1.500 de lei poți să te consideri norocos !

Noi, spre Bucovina nu avem nevoie de clasa business, așa cum mai toate companiile europene au renunțat la această facilitate !

Avem nevoie de prețuri mici la bilete și de curse mai numeroase”.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest