120.000 lei pentru participarea județului Suceava la EXPO REAL Munchen

de | iul. 18, 2016 | Știri | 0 comentarii

 

Foto: Expo Real

Foto: Expo Real

În ședința de marți – 19 iulie, consilierii județeni vor aproba participarea județului Suceava la Târgul internațional pentru investiții și proiecte imobiliare  Expo Real 2016,  care se va desfășura la Munchen în perioada 4 – 6 octombrie.

Delegația va fi formată din 5 persoane, costurile fiind de 120.000 lei.

Șeful CJ GHEORGHE FLUTUR motivează că județul Suceava are oportunitatea înființării unui parc integrat de industrie alimentară Suceava – Botoșani care să permită  crearea unei platforme industriale.

„Apropierea de vama ucraineană și legătura cu șoseaua E 85 constituie avantaje în atragerea de investitori prin acordarea unor facilități de ordin edilitar, pentru crearea unor noi locuri de muncă și obținerea unor surse de venit la bugetul local  spune el.

România va avea la  Expo Real 2016  un stand de 100 metri pătrați.

CJ Suceava va avea calitatea de co-expozant, alături de Primăria Siret, care a înființat de curând primul parc industrial din județ – Industrial Park East European Border.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videouri Recente

Se incarca...