Ocupația primarului COMAN în “timpul liber”: fugărește ziariștii să nu se vadă că pocnește gresia la Baza de agrement Nada Florilor, investiție lansată în campania electorală cu surle și trâmbițe

de | iul. 6, 2016 | Reportaje, Știri | 10 comentarii

Baza de agrement gresii crapate 15 04.07.16

 • Nervos la culme, probabil, deoarece imaginea i-ar putea fi alăturată cu o lucrare de mântuială făcută la bazinele de la Nada Florilor, edilul municipiului Fălticeni, care se declara în “timpul liber”, l-a scos afară pe reporterul ZdpN care îl fotografiase în timp ce inspecta lucrările de înlocuire ale gresiei sparte la o lună de la inaugurarea cu tam-tam pe finalul campaniei electorale. Bașca, limbajul primarului COMAN este departe de cel al unui politician catalogat ca posibil șef al PSD la Suceava, care în loc să răspundă unor întrebări simple adresate de un ziarist s-a rățoit la acesta: “Da’ cine ești tu ? Inspectoratul de Stat în Construcții ? Cine ești tu ?

 

Primarul PSD de Fălticeni și posibilul viitor președinte al organizației județene a PSD Suceava, Gheorghe Cătălin COMAN și-a dat în petec luni după-amiază, la Baza de agrement de la Nada Florilor, unde l-a scos afară pe reporterul ZdpN deși se declara „în timpul liber”, adică în afara serviciului. Cum poți fi și la serviciu, să inspectezi lucrările de înlocuire, să te folosești de autoritatea de primar, dar să fii și în timpul liber, asta nu ne putem explica.
Pentru buna informare a tânărului edil, și în afara orelor de program, pe domeniu public, dacă îți exerciți autoritatea primită prin votul generos al cetățenilor, tot persoană publică rămâi și tot comunitatea o reprezinți. Chiar dacă este după ora 16.00. Și reporterul ZdpN nu era în sufrageria primarului sau pe livada acestuia de la Țarna Mare, ci la o investiție care a costat milioane de euro din bani publici, și nu l-a întrebat despre viața sa privată, ci despre felul în care este gestionată o investiție din banii Primăriei.

Așa că dreptul presei de a-l fotografia și de a-i adresa întrebări este unul legitim și de bun-simț, spre deosebire de atitudinea belicoasă a primarului PSD COMAN, care în loc de „Bună ziua! Sunt în timpul liber, vorbim mâine a început direct cu “Nu vreau să-ți spun nimica, te rog frumos să părăsești incinta , ca mai apoi să continue într-o notă îndoielnică: “Da’ cine ești tu? Inspectoratul de Stat în Construcții ? Cine ești tu ? și să arunce amenințări cu datul în judecată pe tonul “Mare grijă cu informațiile astea că ne judecăm!”.

Baza de agrement gresii crapate 6 04.07.16

 

 *  Gresie înlocuită la o lună de la inaugurarea electorală

 

În după-amiaza zilei de luni, 4 iulie a.c., am primit câteva informații de la tineri care tocmai veneau de la bazin și se plângeau că investiția de la “Nada Florilor” a intrat în reparații și nu este finalizată (și-au făcut abonament, dar nu beneficiază de sauna deoarece nu este dată în folosință). Probabil, de graba cu care s-a lucrat. De exemplu, o parte a gresiei a început să crape.

Un reporter ZdpN a coborât la baza de agrement să verifice informația și acolo s-a întâlnit cu viceprimarul Constantin BULAICON, cu care a avut un dialog civilizat. Acesta i-a spus că nu trebuie să ne facem griji, situația va reveni la normal. Ne lămurește că sămânța copacilor ajunge în apă, apa este recirculată, iar mizeria rămâne în canalul perimetral.  După câteva poze pe care le facem, viceprimarul BULAICON zice că e normal să mai crape câte o gresie, doar sunt în aer liber, dar nu-i problemă, se rezolvă… Probabil, dar cam multe plăci au cedat în timp atât de scurt.

E mândru că totul e automatizat în bază, ca la marile parcuri acvatice și este important ca baza să fie utilizată judicios și întreținută corespunzător. În rest, lucrarea e în garanție, așa că  no problem ! 

Baza de agrement gresii crapate 10 04.07.16

Mai schimbăm câteva cuvinte cu vicele BULAICON și îi povestim despre zvonurile din oraș cum că bazinele se crapă. Dă din mână și zâmbește când aude.

Probabil aici s-ar fi încheiat știrea, iar dumneavoastră ați fi citit a doua zi că se fac o serie de lucrări în garanție dacă nu și-ar fi făcut apariția primarul Cătălin COMAN, care s-a dus țintă la reporterul ZdpN pentru a-l scoate afară deoarece nu e treaba lui ce se întâmplă acolo (SIC!?). Dar a cui este problema domnule primar ? Nu este o știre faptul că la o lună de la inaugurare se degradează o lucrare executată din bani publici ?

Mă rog, momentul a fost penibil, iar restul cuvintelor spuse mai bine rămân o amintire urâtă cu politicieni. Doar că, dacă așa arată viitorul PSD-ului la Suceava, începe să ni se facă dor de foștii.

 

În rest, imaginile vorbesc de la sine.

 

 SERGIU JIPA

Ziarul de pe Net

 

Baza de agrement gresii crapate 3 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 14 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 4 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 16 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 1 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 2 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 7 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 5 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 8 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 9 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 13 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 12 04.07.16 Baza de agrement gresii crapate 11 04.07.16

Termeni și CONDIȚII
 • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
 • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
 • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
 • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

10 Comentarii

 1. Martha

  Atât la interior, cât si la exterior, se putea opta, tinând cont de temperaturile extreme atât vara, cât si iarna; pentru PLACI BETONATE, placi hexagonale de genul celor care au fost scoase de pe Aleea Pietonala. Acelea abia ar fi rezistat în timp. Iar pentru treptele exterioare, trebuiau puse mai degraba pavele, sau ciment, beton; decât gresie de interior. Pentru bazinele exterioare trebuiau prevazute copertine care sa le protejeze noaptea, sau pe perioada iernii ori când sunt anuntate intemperii.

  Răspuns
 2. xerox

  Buna ziua.lucrari de mantuiala găsim si la iesirea din falticeni spre iasi si mai exact pavajul trotuarului care nu a fost finalizat si montat in asa fel încât apa sa inunde pe timp de ploaie aleile ce fac accesul in spatele blocului

  Răspuns
 3. AI!AI!AI!

  Ati mai votat odata pt PSD si Coman acum!De ce va mai strofocati acum.Ciocul mic!Fiecare oras are conducerea pe care o merita.Nu avem alti posibili edili mai capabili sa convinga!Va urma si mai tarziu imnul Falticenilor:<si-ncodata mai flacai/ca la noi la Falticeni/…..asa-mi place mai flescai(pardon!flacai)!

  Răspuns
 4. He he

  Atitudinea belicoasa a priamarului e cea care trebuie analizata. Ca treaba de mantuiala cred ca toata lumea s-a lamurit ca e la piscine.
  Oare nu au dreptul cetatenii sa fie informati cu privire la carpelile de la piscine? Ca doar sunt bani publici investiti acolo.
  In ritmul asta la anul trebuie alt imprumut pentru reamanajarea zonei de agrement avand in vedere ca vine iarna.
  Si mai viseaza primarica asta nu stiu ce functie la judet. Pe functia care e acum – adica de carpaci – nu prea are sanse. He he.

  Răspuns
 5. eminescu

  la asa pregatire asa primar.vai de capul lui si a locuitorilor pesedisti din muncipul faltiiiiceeeeni!

  Răspuns
 6. AI!AI!AI!

  Eu cred ca are!presedinele de jude PSD care va fi acum va fi acel ce in decembrie v-a primi toate oalele sparte in cap.Greii PSD din judet prefera sa cam bata marginile.Asa ca au nevoie de unul cu orgoliu si pofta de functii mari,pe care sa il sacrifice apoi.Coman este exact oulcare le trebuie acum!

  Răspuns
 7. Lary

  Incepand cu asfaltarile caca si terminind cu baza de la nada ,continuand cu pavelele si concesionarile (vezi taierea copacilor si amenajarea terasei de la Galant langa autogara veche ) dna-ul ar trebui sa aiba treaba urmatorii 50 de ani ! Dar sa sa asteptam …

  Răspuns
 8. ROMULUS

  Sunt plecat cea mai mare parte a anului din tara, dar de cand Bulaicon e asa tare. Imi aduc aminte ca parca stateam amandoi la coada la comisia de acordare pensii de boala (handicap), fiecare cu cel durea (la vremea respectiva chiar lam crezut ca e bolnav rau).
  Sa ancheteze DNA-ul – nu e greu!!!! Are internari in spital, fictive. Acuma sa inteleg e sanatos tun.
  Bine ca pe langa Bulaicon care fraudeaza statul cu pensia de handicap sau boala (nevazator parca), nu stiu exact, mai sunt cateva sute de mii. Vorba emisiunii ,, ASTA-I ROMANIA”

  P.S. ”Eu stateam la coada la comisia de acordare pensii de handicap cu fratele meu nevazator. Acuma cand saracul sa prapadit iar eu am plecat la munca in strainatate -Belgium.
  Daca situatia persista poate chem pe cei de la Kanal D!!!!

  Răspuns
 9. lory

  Citat din articolul de mai sus ”Mai schimbăm câteva cuvinte cu vicele BULAICON și îi povestim despre zvonurile din oraș cum că bazinele se crapă. Dă din mână și zâmbește când aude.”

  Astea nu sunt zvonuri, sau sunt….., dar culmea chiar domnul vice imprastie aceste ”zvonuri” prin oras!!!
  Din spusele acestuia am retinut ca nu numai bazinele se fisureaza, ci si toata instalatia de filtrare – tratare a apei trebuie inlocuita, totul e made in china.
  In concluzie noi pe cine sa credem, in mainile larg desfacute a dl. vice, care ne explica mai ceva ca la plenara, ca totul e varza la piscina, sau pe dl. primare, care ne linisteste si ne spune ca toate-s bune si frumoase.

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest