Efective sporite de polițiști în stradă, de Paști - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Efective sporite de polițiști în stradă, de Paști

De    •   Publicat acum 4 ani, 29 aprilie 2016   •   Fara comentarii

 politisti 3

Poliţiştii suceveni vor acţiona cu efective sporite pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul tuturor localităţilor, precum şi pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

De asemenea, efective sporite de poliţişti rutieri vor acţiona pe drumurile publice pentru asigurarea fluidităţii traficului şi pentru organizarea unor activităţi specifice asociate evenimentelor cultural – religioase.

În noaptea de Înviere vor acţiona 247 de poliţişti din structurile de ordine publică, 53 de poliţişti rutieri, 56 de ofiţeri şi agenţi de investigaţii criminale, precum şi echipele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale.

În perioada 29 aprilie – 2 mai vor acţiona zilnic câte 277 poliţişti din structurile de ordine publică, poliţişti rutieri, poliţişti judiciarişti, precum şi echipele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale.

Zilnic 15 poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Suceava vor efectua acţiuni şi controale în 15 trenuri şi 8 gări şi staţii CFR. 

Vor fi dispuse măsuri suplimentare în vederea asigurării climatului de ordine şi linişte publică în incinta şi în zona aeroportului  Ştefan cel Mare  Suceava.

Acestora li se vor adăuga şi alte forţe în vederea menţinerii ordinii publice în zona celor peste 500 de lăcaşe de cult unde se vor organiza ceremonii religioase.

În perioada de referinţă, vor acţiona 20 autospeciale de poliţie rutieră, inclusiv cele dotate cu aparate radar, zilnic 46 de de poliţişti rutieri fiind prezenţi pe drumurile judeţene, naţionale şi europene pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii pot petrece în siguranţă sărbătorile şi beneficiază de o călătorie fără evenimente rutiere.

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 29 aprilie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 29, 2016 @ 10:35 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9qyucY to the field below: