MUGUR GEU trăiește prin „Lacrima și gargara” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

MUGUR GEU trăiește prin „Lacrima și gargara”

De    •   Publicat acum 4 ani, 14 aprilie 2016   •   1 comentariu

 lansare carte Mugur Geu postum 14.04.16

La 2 ani de când nu-l mai vedem printre noi (am scris bine vedem, pentru că de multe ori parcă ne vorbește…), jurnalistul sucevean MUGUR GEU a rămas alături de familie și prieteni printr-o carte. De fapt, dacă stăm să ne gândim bine, nu este prima realizare de acest fel a lui MUGUR.  În timpul zbuciumatei vieți a scos broșura  Cetatea de Scaun a Sucevei, locul unde istoria renaşte din propria ruină.  Acum, după ce s-a înălțat la ceruri, foștii colegi din presă i-au adunat realizările și le-au tipărit în volumul  Lacrima şi gargara. 

La amiază, pe o vreme mohorâtă, aprinzând lumânări în cimitir, ne-am readus aminte de MUGUR și de optimismul lui incorigibil.  Ne-au trecut prin fața ochilor momentele când povestea cu patos despre ultima știre scrisă sau relaxarea tihnită din vreun bar, cu o cafea îmbunătățită  în față.

 1 (67)

Mai apoi, la Muzeul de Ştiinţele Naturii, au vorbit despre MUGUR foștii colegi GABRIEL GHINCEA, LIVIU CLEMENT, CEZAR STRATON, RELU GAVRIL URSACHE și DANIELA BEALE.  Au fost clipe de frumoasă aducere aminte, în care și-au făcut loc și lacrimile.  Așa e omenește… Când am ieșit din muzeu, soarele lumina frumos.  Dacă nu ați avut șansa să-l cunoașteți pe MUGUR, citiți  Lacrima şi gargara.    Îl veți înțelege…

 

TEODOR PUȘCAȘU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 14 aprilie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 14, 2016 @ 5:05 pm
 • Sub: Cultural, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Alecu spune:

  Felicitări pentru acest articol! NU e cine știe ce eveniment în raport cu altele din perioada asta, dar măcar e altceva. Sincer, aș fi preferat să aflu marți că a fost luni un eveniment de acest gen, decât să aflu vineri că a fost joi. Asta pentru că prin târg umblă vorba că pe 11 aprilie Mugur Geu ar fi împlinit o frumoasă vârstă. Dacă greșesc să-mi fie cu iertare, nu am dorit ca prin opinia mea să persiflez evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4TNMvt to the field below: