PENNY MARKET, o nouă amânare la Fălticeni. Consiliul Local a respins proiectul primarului COMAN - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PENNY MARKET, o nouă amânare la Fălticeni. Consiliul Local a respins proiectul primarului COMAN

De    •   Publicat acum 4 ani, 25 noiembrie 2015   •   Fara comentarii

Sedinta CL Falticeni 25.11.15

Discuțiile de astăzi din Consiliul Local Fălticeni, referitoare la aprobarea documentației Plan Urbanistic Zonal pentru construire magazin alimentar  Penny Market  în locul maternității au fost scurte și sterile.

A fost a treia oară când aleșii orașului au “dezbătut” această problemă, la toate întâlnirile sesizându-se o accentuată încercare de amânare a deciziei, astfel încât maternitatea să nu fie mutată prea repede în corpul colegiului  Vasile Lovinescu  de pe strada Ion Creangă.

Primarul CĂTĂLIN COMAN a menționat că  “proiectul are toate avizele și autorizațiile necesare”,  după care GHEORGHE ALDEA a punctat :  “De ce proiectantul face referire la suprafața pe care o are Primăria în domeniul public la 387 de metri pătrați și nu la 407 metri pătrați ?   

Dacă aprobăm, ne asumăm greșeala cadastrului”.

El a găsit și alte neajunsuri pentru care liberalii vor vota împotrivă  “Speram la altă fațadă, am pus accentul pe numărul locurilor de parcare, dacă sunt necesare intervenții asupra trotuarelor…

Ce se va întâmpla cu TIR –urile care așteaptă la aprovizionare, vor parca pe strada Sucevei ?

 *Contre politice: Penny Market vs. BILLA

Alți consilieri au accentuat că 40 de locuri de parcare sunt extrem de puține la prognozatul  Penny Market, că ISU nu va acorda avizele necesare, că există pericole pentru elevii care traversează spre cele două unități de învățământ, că lipsește studiul de trafic rutier și că, în lumea civilizată, un supermarket trebuie construit la periferie (COMAN ironic:  “Ca la BILLA, nu ?”).

După 9 minute de opinii pro și contra exprimate pe tonuri moderate, proiectul a căzut cu 4 voturi împotrivă și 11 abțineri.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 25 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 25, 2015 @ 9:05 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string BzGyGD to the field below: