“Tămăduitoarea” IRINA - reținută de polițiștii suceveni, pentru înșelăciune - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

“Tămăduitoarea” IRINA – reținută de polițiștii suceveni, pentru înșelăciune

De    •   Publicat acum 4 ani, 22 noiembrie 2015   •   1 comentariu

vrajitoare

Pe 11 noiembrie, o suceveancă de 26 ani a sesizat Poliției că a apelat la o „tămăduitoare” care a înşelat-o cu suma de 4.900 lei.

Totodată, aceasta a ameninţat-o în mod repetat că va comunica informaţii compromiţătoare despre ea, obţinute ca urmare a discuţiilor purtate, dacă nu îi va mai remite şi suma de 2.500 lei.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava au desfăşurat activităţi investigative şi de cercetare penală, identificând pe raza municipiului Galaţi persoana în cauză ca fiind o tânără de 23 ani din municipiul Iaşi, care a fost localizată, preluată în custodie şi condusă pentru audieri.

S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe o durată de 24 de ore a acesteia sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune, reţinându-se că începând cu 06.11.2015 inculpata, cunoscută ca tămăduitoarea IRINA  – persoană care ghiceşte în cărţi – i-a solicitat persoanei vătămate în 3 tranşe, suma de 4.900 lei pentru efectuarea unor „incantaţii” şi pentru „protecţie”, urmând ca aceşti bani să-i fie restituiţi după realizarea activităţilor, lucru care nu s-a întâmplat.

IRINA a ameninţat persoana vătămată în mod repetat că dacă nu îi va remite şi suma de 2.500 lei va da în vileag informaţii compromiţătoare din mediul familial, creându-i victimei o stare de temere.

S-a dispus şi punerea sub sechestru, în vederea recuperării prejudiciului, a unui autoturism aparţinând inculpatei, în valoare de 7.000 Euro, vehicul ce a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

În baza mandatului, IRINA a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 22 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 22, 2015 @ 12:36 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. GRUIA spune:

  NU TREBUIE PEDEPSITA CEA CARE A TAXAT PROSTIA,CI TREBUIE AVANSATA SI PROMOVATA IN GUVERN.PAGUBITA TREBUIE SA PLATEASCA INTRUCAT DEINTOTDEAUNA PROSTIA S-A PLATIT SCUMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0q6mCV to the field below: