NECHIFOR: “Nu pot să spun că în bazar se face evaziune” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

NECHIFOR: “Nu pot să spun că în bazar se face evaziune”

De    •   Publicat acum 4 ani, 10 noiembrie 2015   •   1 comentariu

Bazar Suceava 10.11.15

Președintele Consiliului Județean CĂTĂLIN NECHIFOR face apel la o dezbatere între Prefectură, Primărie, parlamentari și ISU pentru rezolvarea problemei bazarului sucevean.

El a declarat astăzi că nu înțelege cum s-a închis bazarul după ce a funcționat atâția ani și că se impune o inițiativă legislativă pentru autorizarea centrelor comerciale.

“Nu-i normal, lucrurile trebuie văzute un pic mai departe de dorința asta de a rupe, de a închide.

Mii de oameni trăiesc din bazar, zeci de mii de oameni cumpără de acolo lucruri pe care nu-și permit să le cumpere din magazinele mari.

Nu pot să spun că se face evaziune sau că se vinde marfă de calitate îndoielnică, este ANAF –ul, este OPC –ul care poate răspunde de aceste lucruri…

Așa închidem totul, dar cu oamenii ce facem ?

Gândiți-vă că e iarnă…”  a spus NECHIFOR.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a închis ieri bazarul Suceava, cel mai mare din țară, din cauza nerespectării normativelor PSI.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 10 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 10, 2015 @ 8:16 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Alecu spune:

  Asta e tare de tot! Probabil că știe domnul președinte niște firme sau zone de activitate din județ unde se face mai multă evaziune. NU este exclus deloc, chiar iau în serios această ipoteză, dar să facă publice datele astea domnul președinte. Altminteri, e clar pentru oricine că în orice bazar și piață din țară, nu doar din județul nostru se face evaziune pentru simplul motiv că este foarte greu, în practică, să fiscalizezi zone care sunt destul de volatile sub aspect comercial. Când spun volatile mă refer la faptul că nu este vorba de structuri destul de stabile, ci de faptul că în fiecare piață/obor/bazar sunt comercianți ambulanți care prin închirerea unor spații comerciale nu au făcut decât să intre într-o zonă de semi-clandestinitate. Oricum, indiferent dacă se face sau nu evaziune în Bazar, închiderea acestuia s-a făcut din rațiuni ce țin de siguranța publică, a nu se confunda cu ordinea publică. Indiferent cum le-am spune, sunt lucruri prea serioase ca să le ignorăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bU2a6k to the field below: