Gâlceavă aeriană între conducerile aeroportului Iași și CJ Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Gâlceavă aeriană între conducerile aeroportului Iași și CJ Suceava

De    •   Publicat acum 4 ani, 10 noiembrie 2015   •   5 comentarii

*NECHIFOR supărat: “Să nu uite cineva vreodată că Suceava e cine e !

 Aeroport Suceava 11.09.2015(1)

Președintele Consiliului Județean CĂTĂLIN NECHIFOR a dat publicității, astăzi, o adresă primită de la conducerea aeroportului Iași, prin care sunt prezentate pretinse nereguli referitoare la funcționarea aeroportului  Ștefan cel Mare Salcea.

Adresa semnată de directorul aeroportului ieșean MARIUS BODEA ( numit BADEA de NECHIFOR în conferința de presă ) face referire la  „transferul Centrului Economic Bucovina din administrarea Consiliului Județean în administrarea Regiei Autonome Aeroportul Ștefan cel Mare”  și „diminuarea drastică, spre valori modice, a tarifelor aeroportuare”.

După ce a punctat că reclamațiile nu au fost confirmate nici de Consiliul Concurenței, nici și Autoritatea de Management pentru Transporturi, NECHIFOR a  lansat declarații tranșante :  „Cumva noi n-avem voie să facem ceva la Suceava vreodată decât atunci când Iașul își atinge ținta, să stăm cuminciori, să ne uităm cum zboară alții la Iași ?

Parcă noi am fi comentat ceva despre Iași…

Nu e treaba Iașului cu ce tarife operăm noi la Suceava, este o politică concurențială, ar fi grav ca aeroporturile să aibă o politică de cartel.

Nu e treaba dlui. BADEA că dă CJ Suceava un patrimoniu, acesta nu pleacă, rămâne al CJ, doar că administrarea este dată Regiei Autonome”.

La finalul declarației, pentru a întoarce adresa ieșeană, NECHIFOR a semnat o alta, în baza Legii accesului public la informații, prin care solicită lui BODEA precizarea tarifelor practicate de aeroportul Iași și remunerarea anumitor servicii în schimbul unor condiții diverse.

„Să nu uite cineva vreodată că Suceava e cine e !

Până la Ștefan cel Mare, până acolo, deci nu ne legăm de Ștefan cel Mare, chiar nu e în regulă lucrul ăsta !

Eu personal nu mai stau sub talpa nimănui !”  a încheiat iritat NECHIFOR.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 10 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 10, 2015 @ 2:32 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

5 comentarii

 1. arhivistul spune:

  ‘În sectorul aerian se înregistrează o concurență puternică la nivel paneuropean. Prin urmare, Comisia trebuie să se asigure că tarifele aeroportuare și alte condiții oferite de aeroporturile publice regionale pentru a atrage transportatori aerieni nu denaturează condițiile de concurență echitabile de pe piață. Investigațiile noastre vor arăta dacă măsurile luate de România în favoarea celor două aeroporturi și a unor transportatori aerieni sunt conforme cu normele UE privind ajutoarele de stat’, a afirmat în iunie comisarul UE responsabil cu politica în domeniul concurenței, Margrethe Vestager, relativ la posibile nereguli la Cluj și Târgu Mureș. Doamna Vestager o fi auzit de Ștefan cel Mare?

 2. SLOGANEL spune:

  @arivistul..
  Acuma se vede ,foarte clar,in ce liga judeteana jucati dvs. precum si alti comentatori de duzina,mari dusmani ai IPS Pimen si ai Sucevei,in general… Caci Nechifor a spus ceva esential,anume ca , in raspunsurile lor, atat AM-POS Transporturi cat si Consiliul Concurentei,au confirmat atat justetea cat si conformitatea cu legea a masurilor intreprinse si a deciziilor luate de CJ Suceava in legatura cu aeroportul…
  Ce te mai prefaci dumneata ca nu stii este ca acel domn Bodea,cu un trecut de pedelist infect,este viitorul candidat al n-PNL Iasi la primarie… Este atat de bun incat pana si colegii sai de alianta,mai ales cei proveniti din aripa liberala autentica,nu-l inghit si nu stiu cum sa scape de el…
  Nu trebuuie sa sapi mult pe net ca sa vezi cine este domnul Bodea si de unde li se trag lor aceste accese de Coana Chirita – care cum ajunge acolo,la Iasi,devine brusc un fel de purtator de cate doua perechi de *oaie,dobandesc rapid un reflex quasi natural de a intinde mana spre pupare…
  Spre pupare,in contrapartida,le putem oferi si noi ceva,conform traditiei de dinainte de Lapusneanu!
  Deci,stimati aroganti ieseni,iata un banc cu valoare didactica,care trebuie neaparat introdus in brosurile de promovare a aeroportului Suceava:
  Un grup de bucovineni transpartinici,aflati in probe, pe pista aeroportului Suceava,striga in directia unui grup de ieseni partinici,aflati pe pista aeroportului lor: “Sa ne pupati in *ur! “
  “Si noi pe voi!”,raspund ieşenii,fara ezitare…
  Acuma,daca tante aia pe care o invoci stie sau nu cine a fost Stefan cel Mare,nu este chiar atat de important – poti sa o informezi dumneata ca era un tip care, inainte de a fi statuie sau aeroport, lăcuia la Suceava iar pe la Iasi mergea doar din cand in cand,dupa vin si dupa femei,cand inregistra dumnealui un deficit de secretare-dactilografe. Precum si alte povestiri

  • IonIon spune:

   Ce destept si stralucutor esti Sloganele! La Soare ma pot uita, dar la gaura neagra din mintea ta, ba.

   • SLOGANEL spune:

    Nu-i nici o problema,treacă de la mine! Insa ai putea sa te uiti prin niste manuale de gramatica si ortografie ale limbii române,bineinteles,in timpul in care nu te poti uita la gaurile negre. Desi,dealtfel,nu vad la ce te-ar ajuta,mai bine ramâi aşa,cu ochii in soare,să te uiţi ca boul la poarta nouă – ca boul,deoarece banuiesc ca eşti un viţel matur,cel putin dupa buletin.Ma paste si banuiala ca esti si tehnocrat de dreapta,adica ce faci tu cu dreapta nu mai face nici dracu’,daca ma intelegi…
    Oricum,tre’ sa te hotarasti – tehnocrat sau nu – in ce limba vrei sa comunici,ca sa pot sa-ti raspund,altfel nu am ce-ti face,indiferent ce nume ti-ai atribui, o sa gandesc despre tine ca despre un bou,si anume ca despre :”…un bou ca toţi boii,puţin la simţire…”,cf. clasici…

    • IonIon spune:

     Stai jos buhaiule, ca nu te duce mintea!
     Sigur esti un postac aciuat prin primarie si platit din bani publici care freaca mosorelul toata ziua. La munca putoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cE8oTr to the field below: