HARASIM: “Vreau să fiu anunțat când se întâmplă accidente în județ”

de | oct. 30, 2015 | Știri | 0 comentarii

Constantin HARASIM august 2015

Prefectul CONSTANTIN HARASIM a solicitat, ieri în ședința Colegiului Prefectural, să fie informat operativ în legătură cu apariția accidentelor pe teritoriul județului.

El a dat exemplul răsturnării unui TIR în apropierea iazurilor de la Fălticeni, petrecut miercuri,  “despre care am aflat de la președintele Consiliului Județean, pe mine nu m-a sunat nimeni, eu i-am spus că nu știu nimic.

De la cine trebuie să aflu eu aceste elemente ?”

Referindu-se la intervențiile în asemenea cazuri, HARASIM, care îndeplinește funcția de șef al Comandamentului pentru Situații de Urgență, a opinat că  “CNADNR ar trebui să aibă un fond de intervenție, o listă cu cei care dispun de macarale și echipamente”,

De asemenea, HARASIM a punctat că, în ceea ce privește închiderea de drumuri și apoi deschiderea lor, în urma accidentelor sau a fenomenelor meteo,  “vreau să fiu anunțat, pentru că trebuie să știu”.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest