Cine sunt adevărații consilieri locali suceveni? BALAN, DONȚU, NECHIFOR !

de | oct. 14, 2015 | Știri | 0 comentarii

 sedinta de indata CL Suceava 14.10.15

Astăzi, în cea de-a doua ședință a zilei, consilierii locali suceveni prezenți (19 din 23) au arătat că ordinele de partid sunt sfinte pentru ei.

După ce, timp de aproape 2 ore, au întors pe toate fețele problema agentului termic, ducând discuția în derizoriu și respingând delegarea gestiunii serviciului public termic către firma  Thermonet,  în a doua parte consilierii au avut nevoie de numai 10 minute pentru a vota favorabil.

E adevărat, între cele două ședințe, primarul ION LUNGU a luat legătura cu șefii de partid ai aleșilor, după cum singur a spus :  “Nu ascund faptul că, în această perioadă, am avut discuții cu liderii partidelor, cu dl. DONȚU, cu dl. BALAN, cu dl. CĂTĂLIN NECHIFOR”,  dar le-a și atras atenția membrilor legislativului :   “Vă spun, dacă nu se aprobă la ora 18 vom avea o ședință de îndată, dacă nu se aprobă la ora 20 vom avea la altă ședință de îndată, dacă nu se aprobă la ora 22 altă ședință de îndată…

Nu ne putem permite să lăsăm Suceava fără căldură și apă caldă !

V-am spus nu ca amenințare, ci ca interes al comunității, o să vedem ce o să zică sucevenii, cine vrea să dea căldură și cine nu vrea…

Fără alte discuții, toți cei 19 consilieri au votat favorabil.

Procedura de predare / primire a bunurilor, instalațiilor și echipamentelor de la  Termica  către  Thermonet  se va face până la sfârșitul anului.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest