THERMONET va prelua, săptămâna viitoare, activitatea TERMICA

de | oct. 11, 2015 | Știri | 0 comentarii

 calorifer

Consilierii locali suceveni vor atribui, în ședința extraordinară de miercuri 14 octombrie, contractul de delegare a gestiunii serviciului public termic către firma  Thermonet,  după ce actualul distribuitor  Termica  a intrat în faliment.

În prealabil, aleșii suceveni vor aproba și raportul de evaluare al negocierii directe care a urmat celor două licitații încheiate fără câștigător.

La negocierea din luna august au depus oferte firmele  Transagent  Suceava (societate a Consiliului Local),  Veolia Energie România  București și Thermonet  Suceava.

Oferta depusă de  Veolia Energie România  a fost respinsă de comisia de evaluare pe motiv că  “anumite clauze contractuale sunt prea împovărătoare pentru municipiul Suceava”,  iar clasamentul final a fost Thermonet  – 312,68 puncte și  Transagent  – 283,10 puncte.

Procedura de predare/primire a bunurilor, instalațiilor și echipamentelor aferente de la  Termica  se va face până la sfârșitul anului.

Până la finalizarea procedurilor va fi încheiat un contract cu societatea Security Management,  având ca obiect paza respectivelor bunuri aflate în proprietatea municipiului.

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest