Filme 3D din noiembrie, la Cinema MODERN

de | oct. 7, 2015 | Știri | 1 comentariu

 Centrul Cultural Bucovina 23.08.15

Sucevenii vor putea viziona filme în format 3D începând de luna viitoare la Centrul Cultural Bucovina, dar numai dacă montarea și probele ecranului importat din Belgia vor decurge normal.

Primarul ION LUNGU a declarat, astăzi, că duminică – 1 noiembrie se intenționează inaugurarea clădirii.

“Până pe 21 octombrie va fi montat ecranul, sper să se respecte graficul.

Sigur, e o întârziere, dar sper să găsim soluție să inaugurăm centrul la 1 noiembrie.

Suntem în curs de colaborare cu regizorul CRISTIAN MUNGIU, vrem să aducem filme românești și europene, s-a arătat foarte deschis să avem discuții pe această temă”  a precizat el.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

1 Comentariu

  1. arhivistul

    Senzaţional! Un pas mic pentru Suceava, un salt mare pentru candidatura la capitala culturala europeana. Wow! Suceava are cinema 3D!!!!!!!!!!!!!!!!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest