Printează de acasă - o soluție atractivă - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Rubrici  >  Articolul curent

Printează de acasă – o soluție atractivă

De    •   Publicat acum 5 ani, 30 septembrie 2015   •   Fara comentarii

printeaza-de-acasa-serviciu-de-imprimare

De multe ori ne-am pomenit în situația când ne doream să avem la îndemână niște citate, articole, rapoarte și nu aveam cum să le obținem, pentru că lipsea imprimanta din casa sau oficiul nostru. Se pare că acum această problemă s-a rezolvat. „Printează de acasă” este un nou serviciu la un preț rezonabil, ce vă permite să tipăriți sute de pagini de la distanță și să primiți materialul ireproșabil în timp util.

Imprimați acum fără imprimantă

Pentru fiecare dintre noi, imprimarea informațiilor nu reprezintă un lux, ci este o necesitate. Internauții navighează toată ziua și inventează diverse lucruri informative, interesante și de divertisment; viața de student este plină de provocări, iar cerințele profesorilor exprimate în referate și prezentări accentuează importanța acestui mijloc de tipărire.

Unii dintre noi nu dispun de o imprimantă la domiciliu, sau chiar la birou, ori poate cea pe care o au este defectă. TonerWorld.ro s-a gândit la clienții săi în impas și a decis să le vină în ajutor.

Așadar, cu noul serviciu informația va fi adusă exact la ușa dvs. Comenzile se efectuează prin indicarea numărului de pagini spre imprimare. Prețul depinde de acest număr de pagini imprimate. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fișierul dumneavoastră pe site, să bifați condițiile de livrare și să așteptați venirea curierului rapid.

Flexibilitatea serviciului constă în faptul că puteți să alegeți între imprimarea în culori variate sau monocoloră; pe hârtie subțire sau groasă, şi multe alte opțiuni, dat fiind faptul că serviciul este în pas cu toate preferințele dumneavoastră.

Avantajul serviciului este că este simplu, rapid și vă ajută să evitați situațiile complicate și să rezolvați una dintre problemele de fiecare zi, iar prețul pentru imprimare și curierat este accesibil și, chiar, atractiv, mai ales că o imprimantă nouă ar fi mult mai costisitoare.

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 30 septembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 29, 2015 @ 10:00 pm
 • Sub: Rubrici, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string DcdqEN to the field below: