ÎNTREBĂRI DIRECTE cu LUIS LĂCĂTUȘ: “Înotul nu strică nimănui și e foarte relaxant” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Interviurile ZdpN  >  Articolul curent

ÎNTREBĂRI DIRECTE cu LUIS LĂCĂTUȘ: “Înotul nu strică nimănui și e foarte relaxant”

De    •   Publicat acum 5 ani, 20 septembrie 2015   •   Fara comentarii

3 (7)

Din poziţia de antrenor la bazinul “Miraj” Fălticeni, cum a fost vara asta pentru tine ?  Ai avut mult de lucru ?

Ca şi antrenor la piscina “Miraj”  am avut o vară lejeră, distractivă şi zic asta pentru că avem nişte condiţii foarte bune, ceea ce ne uşurează munca. Am avut destul de lucru, dar sper ca pe viitor să avem din ce în ce mai mult…

Care sunt principalii voştri clienţi, copiii sau adulţii ?  De asemenea, cine “prinde” mai repede înotul ?

În  continuare principalii noştri clienţi rămân copiii, dar pe acestă cale încurajez şi adulţii să vină, pentru că 50 de minute de înot, de două ori pe săptămână, nu strică nimănui şi e foarte relaxant.  Nu pot să mă pronunţ, sunt şi copii care “prind” repede şi adulţi care învață mai greu.

4 (4)

Recent, la Crosul Sucevei, ai reuşit locul întâi la categoria de vârstă 19 – 39 ani. A fost greu traseul, te-a solicitat ? Ai avut concurenţă ?

Dupa 13 ani de sport nu pot să zic că mai este ceva să mă solicite, cel puţin în ramura asta. A fost OK traseul, mie nu mi s-a  părut greu, dar în timpul cursei a plouat foarte tare şi ne-a îngreunat puţin alergarea. Am avut doi, trei concurenţi, dar se pare că aceştia au îmbătrânit.  ( râde )

Când nu eşti în apă, cum te relaxezi ?

În timpul liber foarte puţin pe care îl am mă relaxez făcând sport.  Îmi place foarte mult tenisul şi de fiecare dată când am ocazia, nu ratez să fac un meci.

 5 (7)

Recent ai adus în judeţul nostru 8 medalii la înot prin copiii pe care îi antrenezi. Povesteşte-ne mai multe…

Pe 11 – 12 septembrie am particapat la Cupa Digi, o competiţie internaţională unde micii înotători au reuşit să obţină nişte rezultate foarte bune. A fost o competiţie în regim calificări şi finale, la care au participat 260 de sportivi din România şi Ungaria.

La acest concurs s-a remarcat DELIA OSTAFI la categoria fete 2006. În prima zi aceasta s-a calificat în finalele celor 4 probe la care participase. În a doua zi, a finalelor, a obţinut medalia de argint la 50 m. liber, medalia de bronz la 50 m. bras şi, din păcate, două locuri 4 la 50 m. spate si 50 m. fluture.

Alt sportiv care s-a remarcat a fost ADRIAN ANDREI la categoria băieţi 2008, care a reuşit să cucerească medalii la toate probele la care a participat. În ziua finalelor  a reuşit să obţină medalie de aur la 50 m. liber, medalie de aur la 50 m. spate, medalie de aur la 50 m. fluture şi medalie de bronz la 50 m. bras.

ALMA GAVRIL

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 20 septembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 20, 2015 @ 3:29 pm
 • Sub: Interviurile ZdpN, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Lm9Y9H to the field below: