PARDĂU: “Primarii care s-au declarat independenți e posibil să fie solicitați de PNL” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PARDĂU: “Primarii care s-au declarat independenți e posibil să fie solicitați de PNL”

De    •   Publicat acum 5 ani, 15 septembrie 2015   •   Fara comentarii

Pardau Ursaciuc Popoiu 15.09.15

Noul președinte interimar al Biroului Permanent Județean PNL, deputatul DUMITRU PARDĂU, a declarat azi, într-o conferință de presă, că fiecare caz de reprimire al primarilor traseiști va fi analizat separat.

“Cei care s-au declarat independenți e posibil o persoană să fie solicitată, alta să nu fie…

Nu sunt în măsură să spun doar eu opinia” a precizat el.

Deputatul liberal a menționat că deputatul ALEXANDRU BĂIȘANU face parte din BPJ -ul de 49 de membri, dar nu și vicepreședintele CJ ILIE NIȚĂ.

“Ne dorim să facem politică așa cum trebuie făcută, să ne respectăm colegii de partid.

Dorim să întărim partidul prin reatragerea colegilor noștri care s-au simțit marginalizați și s-au dat ei singuri deoparte sau au fost marginalizați.

Nu suferim de niciun fel de boli din astea, cine este mai puternic, cine este mai slab, care ar trebui să aibă majoritatea, care nu…”  a punctat PARDĂU.

Întrebat dacă BĂIȘANU mai are sprijinul organizației pentru candidatura la Primăria Sucevei, contra deputatului IOAN BALAN, PARDĂU a spus că  “este un subiect pe care nu-l decidem noi astăzi, este o procedură care se derulează la nivelul noului PNL, nu noi stabilim singuri”.

La conferința de presă au mai participat primarii ADRIAN POPOIU, MARIUS URSACIUC și MIHĂIȚĂ NEGURĂ, FILIP ROZOPOL, DUMITRU ISACHI – Dolhasca, TIBERIU PRODAN, OVIDIU DOROFTEI, TUDOR ZDROB – Fundu Moldovei și CRISTIAN BĂRĂSCU – Fălticeni.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 15 septembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: septembrie 15, 2015 @ 3:10 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JIauuA to the field below: