Peste jumătate din locurile de la Centrul de azil Rădăuți, ocupate

de | sept. 12, 2015 | Știri | 0 comentarii

 imigranti-printre

Centrul pentru solicitanții de azil din Rădăuți mai are 40 de locuri disponibile, alte 60 fiind deja ocupate de refugiați.

Ultimii cazați au fost cetățeni afgani reținuți într-o parcarea din Vadu Moldovei și la Straja, pe când treceau granița cu o călăuză din Ucraina.

Toți au spus că doresc să ajungă într-o țară din vestul Europei, dar au fost internați la Rădăuți.

În afară de cetățeni din Afganistan, acolo mai sunt veniți din Pakistan, Siria și Irak.

Preşedintele KLAUS IOHANNIS a declarat că România nu va accepta cote obligatorii de refugiaţi, adăugând că nu este oportun şi nu este o soluţie să fie stablite astfel de cote.

Potrivit acestui document, Comisia Europeană cere României să găzduiască 6.351 de azilanţi.

DAN PASCARU

 

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...