Livezile din Bunești, cele mai scumpe din județ

de | aug. 28, 2015 | Știri | 0 comentarii

*terenul arabil din extravilan se vinde cel mai bine în comuna Putna

sedinta Colegiu Prefecturala 28.08.15

Livezile din comuna Bunești se vând cu cea mai mare valoare din județ – 40.556 lei / hectar, urmate de cele din Fălticeni – 32.952 lei / hectar și Dărmănești – 30.612 lei / hectar.

În schimb, cel mai mic preț centralizat este 6.578 lei / hectar în comuna Hânțești.

Șeful Direcției pentru Agricultură Suceava, VASILE COSTAN, a prezentat, astăzi, o informare pe subiectul reglementării vânzării – cumpărării terenurilor agricole situate în extravilan, în ședința Colegiului Prefectural.

În ceea ce privește terenul arabil, minimul este 5.927 lei / hectar la Fântânele, iar maximul 145.974 lei / hectar la Putna.

Fânețele și pășunile au căutare redusă la Liteni – 2.778 lei / hectar, la polul opus situându-se Frătăuții Vechi – 126.013 lei / hectar.

COSTAN a mai precizat că, din cele 114 Primării din județ, 8 nu au depus oferte de vânzare a terenurilor agricole din extravilan : Vatra Dornei, Solca, Coșna, Iacobeni, Moldova Sulița, Ostra, Pătrăuți și Todirești.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest