COMAN: “Scuarul de pe strada Sucevei rămâne neîntrerupt”

de | aug. 28, 2015 | Știri | 0 comentarii

*săptămâna aceasta începe turnarea covorului asfaltic” a mai promis el

 10 (2)

Pentru a pune capăt zvonurilor că scuarul de pe strada Sucevei va fi întrerupt în unele zone, primarul de Fălticeni CĂTĂLIN COMAN a reafirmat că scuarul respectiv va fi continuu pe o distanță de 1,4 kilometri, de la Galeria Oamenilor de Seamă la podul de la marginea orașului.

El a precizat, la postul local de radio, că  “au apărut tot felul de zvonuri, dar nu este nimic adevărat.

Scuarul de pe mijlocul drumului va fi neîntrerupt”.

El a mai adăugat că turnarea covorului asfaltic  „va începe în această săptămână”   și că  „muncitorii de la TRANSPORTURI AUTO Botoșani și-au exprimat dorința de a lucra și noaptea pe anumite segmente, pentru a evita traficul aglomerat”.

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest