CRISTIAN CUCIUREAN îi ia locul CRISTINEI TEODOROVICI la Inspectoratul Școlar

de | aug. 24, 2015 | Știri | 0 comentarii

cristian Cuciureanu svnews

Inspectoratul Școlar Suceava a primit din partea ministrului Educației SORIN CÎMPEANU un ordin prin care, începând cu data de 31 august, CRISTINEI TEODOROVICI îi încetează detaşarea în funcţia de inspector şcolar general adjunct.

Cu aceeaşi dată, ea revine la catedra rezervată de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava.

TEODOROVICI a fost demisă în urma a 332 de transferuri ilegale la licee, ea fiind cercetată penal.

Conform unui al doilea ordin al ministrului Educaţiei, începând cu data de 1 septembrie, este numit prin detaşare în funcţia de inspector şcolar adjunct CRISTIAN CUCIUREAN, care acum este director al Colegiului Silvic  Bucovina  Cîmpulung Moldovenesc.

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...