O nouă încercare pentru aprobarea cartierului de locuințe din Dealul Mănăstirii

de | aug. 22, 2015 | Știri | 0 comentarii

 constructor 3

În ședința de joi 27 august, consilierii locali suceveni vor dezbate pentru a doua oară solicitarea lui OVIDIU RÂȘCA din Ipotești de aprobare a documentației Plan Urbanistic Zonal pentru construirea unui cartier de locuințe cu regim mic de înălțime și dotările aferente pe un teren proprietate privată de 5.100 metri pătrați, în zona Dealul Mănăstirii.

Regimul de înălțime al construcțiilor va fi D+P+M, iar accesul pietonal și auto se va face din strada Mircea Motrici.

La ședința legislativului din luna iulie, cererea a fost respinsă pe motiv că numărul locurilor de parcare ( 12 ) și suprafața spațiilor verzi ( 473 metri pătrați ) sunt prea reduse.

De menționat că la ședința de săptămâna viitoare aceste caracteristici nu s-au schimbat.

 

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...