Abonamente TPL mai scumpe pentru elevi și studenți

de | aug. 22, 2015 | Știri | 0 comentarii

autobuzul electric Suceava probe oficialitati 12.12 (6)

Consilierii locali suceveni vor dezbate din nou, în ședința de joi 27 august, majorarea abonamentelor la transportul în comun pentru elevi și studenți.

Valoarea acestora ar urma să fie de 25 de lei lunar ( față de 15 lei acum ) pentru toţi elevii din învăţământul preuniversitar acreditat din municipiul reşedinţă.

De asemenea, studenții ar urma să achite aceeași sumă pentru abonamentele TPL, dar numai pe perioada anului universitar și dacă au vârsta sub 26 de ani.

Creșterea tarifelor va fi dezbătută pentru a treia oară de legislativul local, la precedentele întâlniri lipsind avizul Consiliului Concurenţei.

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...