Bătrână tâlhărită în centrul Sucevei

de | mai 24, 2015 | Știri | 0 comentarii

poseta 2

Astăzi dimineață, în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona Străzii Mitropoliei din municipiul Suceava, a observat un tânăr care alerga printre blocuri şi a auzit strigătele unei femei care cerea să-i fie restituită poşeta.

Jandarmii au alergat după tânărul respectiv, reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze pe Strada Tipografiei. În cadrul verificărilor, jandarmii au constatat că tânărul este în vârstă de 21 de ani şi că are domiciliul în municipiul Suceava. De asemenea, au identificat persoana care strigase, o femeie în vârstă de 76 de ani din municipiul Suceava.

Aceasta a relatat faptul că, în timp ce se deplasa către un lăcaş de cult din apropiere pentru a participa la slujba religioasă, un tânăr s-a apropiat de ea, i-a smuls poşeta de pe umăr, apoi a fugit printre blocuri. A strigat după el, iar după aproximativ 20 de metri, tânărul a aruncat poşeta în iarbă.

Tânărul în cauză a declarat că, fiind ziua sa de naştere, avea nevoie de bani pentru a sărbători. A smuls poşeta femeii şi a încercat să-şi piardă urma printre blocuri, însă, descumpănit de strigătele victimei, a aruncat poşeta în iarbă şi a continuat să fugă.

Persoana vătămată şi-a recuperat poşeta, în care avea suma de 50 de lei, chei, carduri şi medicamente, iar bărbatul va fi predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Sorin NICA

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest