HARASIM: “Strada Sucevei din Fălticeni e o zonă pitorească, de off – road”

de | mai 20, 2015 | Știri | 0 comentarii

strada Sucevei 14 mai 2015

Prefectul CONSTANTIN HARASIM a declarat, astăzi, că strada Sucevei va arăta mult mai bine modernizată, dar a recunoscut că, până atunci, calvarul șoferilor este maxim.

El a spus la VIVA FM că  “acolo e o zonă pitorească, de off – road, nu e vorba numai de trafic, ci și de gropi…

Este, totuși, un Drum European, o arteră principală”.

 

Contractul cu firma  Transporturi Auto  Botoşani prevede că lucrările trebuie încheiate până la sfârșitul anului, dar oficialii locali sunt optimiști că la sfârșitul lunii august se va circula în condiții normale.

Lucrările pe strada Sucevei au o valoare de 3,87 milioane lei și prevăd refacerea carosabilului, amenajarea unui scuar axial longitudinal, realizarea trotuarelor cu pavele, amenajarea a două sensuri giratorii şi a unui nou sistem de iluminat public, amplasat pe scuar.

DAN PASCARU
Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...