Caz nou de botulism în județul Suceava

de | mai 20, 2015 | Știri | 0 comentarii

Spitalul Judetean Suceava

Un nou caz de botulism a fost înregistrat în județul Suceava, tratamentul fiind trimis de Unifarm  direct pacientului, pentru se evita situaţia în care s-ar spune că bolnavul nu are ser antibotulinic, iar achiziţia acestuia este de ordinul zecilor de mii de euro, a spus directorul companiei, ADRIAN IONEL.

Potrivit Mediafax, pacientul a mers la Spitalul Județean cu tratamentul, care i-a fost administrat de către personalul medical.

În cazul anterior de botulism înregistrat în județul Suceava, pacientul de 71 de ani a fost salvat.

Botulismul este o boală extrem de gravă, care produce paralizia nervilor cranieni, ajungându-se chiar la paralizia musculaturii respiratorii intercostale, dacă boala nu este tratată la timp.

DAN PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...