ÎNTREBĂRI DIRECTE cu DAVID MIRON: “Ne lipseşte o echipă omogenă” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Interviurile ZdpN  >  Articolul curent

ÎNTREBĂRI DIRECTE cu DAVID MIRON: “Ne lipseşte o echipă omogenă”

De    •   Publicat acum 5 ani, 17 mai 2015   •   Fara comentarii

David Miron

De doi ani voleibaliştii de la Colegiul “Nicu Gane” Fălticeni sunt vicecampioni naţionali la speranţe. De fiecare dată echipa din Dej ne-o ia înainte. Ce ne lipseşte ?

Ne lipseşte o echipă omogenă. Spre deosebire de echipa Dejului, noi jucăm în doi oameni, în timp ce ei joacă în şase, cum ar fi normal.  Un meci nu se poate câştigă decât dacă fiecare component al echipei joacă. Nu se poate într-o treime, mai ales în cazul în care avem de a face cu un centru de excelenţă.

În finală a fost şi un moment care ne-ar fi creat un avantaj. De ce n-aţi reuşit să profitaţi de el ?

Acel avantaj a fost creat de greşelile Dejului. Eu abia puteam sta în picioare, nici nu mi se terminase perfuzia şi am intrat în teren. Nu aveam cu cine profita de avantaj. În momentul în care Dejul a încetat să facă greşeli, avantajul nostru s-a dus pe apa sâmbetei. După cum spuneam, dacă nu participă fiecare jucător, nu se poate. Eu nu puteam să joc singur contra unui centru de excelenţă, nici măcar dacă m-aş fi simţit bine.

David Miron 2

Care sunt următoarele competiţii la care veţi participa ?

De acum mă voi pregăti intens pentru lotul naţional, va urma Balcaniada, dar din păcate nu ştiu în ce ţară se va desfăşura. Pe lângă asta, mă gândesc să particip la turneul de Beach Volley împreună cu un coleg de la Oradea, cu care mă voi întâlni la lotul naţional. S-ar putea să fie şi surprize, poate ne vom înscrie şi la cupa Fan Sport de la Braşov.

În afară de sport colaborezi cu o agenţie de modeling. Interesant, cum ai ajuns aici ?

Am fost la o preselecţie. Nu am luat-o ca pe ceva serios. Însă după ce am ajuns acolo şi mi-au făcut nişte poze, cei de la agenţie  mi-au spus că vor să mă trimită la Fashion Week în Milano, Londra şi Paris. Deşi am avut nişte probleme cu ei, pentru că sunt prea “solid” pentru un model, îmi place să adun cât mai multe experienţe noi şi nu voi rata ocazia de a merge la Fashion Week.

 

Rubrică realizată  de ALMA GAVRIL

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 17 mai 2015
 • de:
 • Ultima modificare: mai 17, 2015 @ 6:17 pm
 • Sub: Interviurile ZdpN, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string K7zRwE to the field below: