Termene noi pentru PFEIFFER: proiectul de apă / canalizare a fost extins până în septembrie - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Termene noi pentru PFEIFFER: proiectul de apă / canalizare a fost extins până în septembrie

De    •   Publicat acum 5 ani, 5 mai 2015   •   Fara comentarii

lucrari apa canal Suceava 05.05.2015

În lipsa primarului ION LUNGU, aflat la București, viceprimarul LUCIAN HARȘOVSCHI a preluat ștafeta criticilor către șefii de șantier ai firmei  Pfeiffer,  care se ocupă de modernizarea rețelelor de apă și canalizare.

El a reclamat că, de cîteva zile, nu se mai lucrează pe străzile din Obcini, replica fiind că  “se lucrează la căminele de vane și la branșamente, lucrări care nu se văd”  și că, oricum, termenul de finalizare a fost decalat pentru finalul lunii septembrie.

Pfeiffer  a anunțat că, pentru efectuarea în siguranță și eficientă a lucrărilor, la sfârșitul săptămânii va fi întrerupt traficul rutier pe strada dintre primărie și stadion, iar timp de o lună pe serpentine.

“Pe străzile 6 Noiembrie și Oituz aveți 24 de ore la dispoziție să ridicați depozitul de pământ, amendă 2.500 de lei în caz contrar.

La fel și pe Mărășești cu o grămadă de pământ lăsată în spatele unei mașini, aveți tot 24 de ore.

Așa facem de acum, ca să nu spuneți că are cineva ceva cu dvs. și că vrem numai să amendăm…”  le-a spus HARȘOVSCHI șefilor de șantier în timpul ședinței.

La final, el a declarat ziariștilor că  “până acum, pe domeniul salubrizării, am dat amenzi de 15.000 lei și în stand by 4 amenzi de 2.500 lei pentru aceste depozite de pământ.

Ele pot fi scrise cu avertisment sau cu amendă, totul depinde de dumnealor”.

Dan PASCARU
redactor de stiri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 5 mai 2015
 • de:
 • Ultima modificare: mai 5, 2015 @ 11:59 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 8loG0W to the field below: