Consilierii suceveni finanțează activități culturale după criterii numai de ei știute

de | mai 2, 2015 | Știri | 0 comentarii

CL Suceava 30.04.2015

Consilierii locali suceveni au unități de măsură ciudate când trebuie să aprobe asocieri cu diverse asociații și organizații pentru derularea de proiecte.

La ședința de joi, 30.04.2015, fără prea multe comentarii, ei au respins asocierea cu societatea cultural – științifică  Spiru Haret pentru aniversarea a 25 de ani de la înființarea colegiului omonim ( valoare de sponsorizare 27.000 lei ), precum și cea cu asociația  Psyvolution  pentru proiectul  Cuvinte pentru o lume mai bună  ( 5.500 lei ).

În schimb, aleșii din municipiul reședință au votat, tot fără discuții, 11.200 lei pentru asocierea cu asociația  Excelsior  la proiectul  #4 Future Young Social Innovators,  5.000 lei la finanțarea concursului de matematică și limba română pentru elevii claselor a 4 –a și a 8 –a de la colegiul  Ștefan cel Mare,  36.000 lei pentru asociația  Youth can do it  pentru festivalul antiviolență  Night Music,  46.000 lei asociației  Pentru Suceava  la Festivalul internațional de muzică blues  Con – Fusion  și 50.000 lei pentru fundația  Crest – Creative  care va organiza concursul internațional studențesc de calculatoare  Hard & Soft.

Singurul proiect care a suscitat discuții mai aprinse a fost cel al asocierii cu asociația culturală  Vatra Satului  pentru Zilele MATEI VIȘNIEC,  care a primit până la urmă 30.000 lei, supărarea aleșilor fiind generată de lipsa de pe materialele promoționale a înscrisului  Eveniment organizat în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Suceava.

Dan PASCARU
redactor de stiri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...