Opoziția nu acceptă alocarea locuințelor sociale la Fălticeni, aducându-și aminte că nu are lista de priorități - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Opoziția nu acceptă alocarea locuințelor sociale la Fălticeni, aducându-și aminte că nu are lista de priorități

De    •   Publicat acum 5 ani, 1 mai 2015   •   Fara comentarii

Sedinta CL falticeni 30.10.2014 (1)

Consilierii fălticeneni din opoziție nu au acceptat, ieri, să voteze aprobarea a 4 locuințe sociale, ci doar a unei locuințe ANL către GEORGETA IACOB, pe strada Cuza Vodă.

Nu au primit locuințe din fondurile statului IONUȚ GHERMAN – strada Izvor, IULIANA VLAS – Maior Ioan, COSTEL MIHAI – Păcii și ALEXANDRU MIHAI – Păcii.

Motivul invocat de VASILE AMARIEI a fost că  “la ANL nu e nici o problemă, dar la locuințe sociale nu există lista de priorități, am cerut-o de 3 ani, nu ați dat-o niciodată până acum”.

Primarul CĂTĂLIN COMAN a spus că  “mă surprinde atitudinea dvs., dl. ALDEA a spus că nu se impune acest lucru conform legislației.

Vă rog să mă credeți că am dat dovadă de maximă transparență”.

Răspunsul consilierului PNL Viorel DOMINTE a fost că  “împreună cu dl. ALDEA  (absent de la ședință – n.r.)  am fost de acord de principiu cu acest proiect, problema este că colegii mei au stat și au analizat și vor această listă de priorități să o vadă, palpabil”,  la care COMAN a replicat :  “Când am spus să facem lista de priorități, dl. ALDEA a spus că nu este nevoie, am studiat împreună cu juriștii și am ajuns la această concluzie cu dvs…

Toate discuțiile purtate au fost extrem de transparente și firești între toți membrii, și de la putere și de la opoziție”.

Consilierii din opoziție au prezentat suspiciunea ( o cerere înregistrată pe data de 25 martie 2015 și care a intrat la priorități ) și au propus rediscutarea proiectului într-o ședință extraordinară.

Dan PASCARU
redactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 1 mai 2015
 • de:
 • Ultima modificare: mai 1, 2015 @ 8:28 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string XrQHv7 to the field below: