Studenti suceveni in practica la Parlamentul Romaniei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Studenti suceveni in practica la Parlamentul Romaniei

De    •   Publicat acum 5 ani, 30 aprilie 2015   •   1 comentariu

stagiu de practica

Procesul de simulare a sesiunii Parlamentare ”Politici Universitare pentru integrarea în piața muncii” organizat de Asociația Tinerilor Istorici și Diplomați în cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava în zilele de 13 şi 14 decembrie 2014, a continuat pe 27-28 aprilie 2015 în cadrul Parlamentului României,  printr-un stagiul de practică în comisiile parlamentare.

Citeste si http://www.ziaruldepenet.ro/2015/04/21/asociatia-tinerilor-istorici-si-diplomati-stagiu-de-practica-in-parlamentul-romaniei/

Membrii ATID au asistat la şedinţele Comisiei juridică, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări, unde au beneficiat de îndrumarea senatorului Ovidiu Donţu și în cadrul Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport unde au fost îndrumaţi de parlamentarii suceveni Sanda-Maria Ardeleanu şi Ştefan-Alexandru Băişanu.

Şedinţele au fost urmate de discuţii şi dezbateri între cele două medii, toate elementele ajutând la consolidarea şi îmbunătățirea nivelului de experiență și profesionalism a tinerilor absolvenți.

”A fost o experiență unică pentru studenţii suceveni, ce îşi doresc în viitorul apropiat o profesie în aceste medii. Am putut discuta cu deputații, le-am pentru cere sfaturi, am putut asista la dezbaterile legislative ce în mod practic ne influenţează viaţa şi viitorul, iar în a doua parte a zilei am vizitat Palatul Parlamentului, o clădire reprezentativă pentru România. Pe această cale, am dori să le mulțumim reprezentanţilor Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava, ce au înlesnit finanţarea transportului în cadrul activităţii cât şi parlamentarilor suceveni, doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu, domnului deputat Ștefan-Alexandru Băișanu şi domnului senator Ovidiu Donțu pentru susținerea materială şi logistică oferită” a relatat președintele ATID George URSU.

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 30 aprilie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 30, 2015 @ 2:12 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Alina spune:

  Cred că sunt şi profesori acolo care au nevoie de practică la parlamentul româniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 8dr8Um to the field below: