VITCU: “Este bine să ne împrumutăm pentru piscine acoperite cu centru de înfrumusețare ?”

 Consilieri PDL 30.08.2014

Consilierul local fălticenean MIHAI VITCU ( noul PNL ) s-a declarat, în această seară, împotriva contractării, de către municipalitate, unei finanțări rambursabile în valoare maximă de 6 milioane de lei pentru derularea proiectului  Infrastructură de agrement NADA FLORILOR.

El a precizat, într-un interviu la postul de radio VIVA FM, că proiectul a fost introdus pe ordinea de zi fără a se respecta legea potrivit căreia trebuia adus la cunoștința opiniei publice cu 30 de zile înainte de ședință.

“Ne întrebăm : este bine să facem acest împrumut, este bine să ne împrumutăm pentru piscine acoperite cu centru de înfrumusețare ?

Sau mai bine ne-am împrumuta pentru străzi, pentru extinderea canalizării, pentru extinderea rețelei de gaz metan, pentru spital și așa mai departe.

În principiu, în Consiliul Local a fost aprobat acest proiect…

Dar vreau să reamintesc de o declarație făcută de primarul Fălticeniului la 8 iulie 2013 prin care anunța acest proiect.

De la 3 miliarde care presupunea obligația municipalității pentru a materializa acest proiect s-a ajuns în momentul de față la 60 de miliarde, ori lucrul ăsta este total inacceptabil, grevează destul de urât bugetul local”.

VITCU a adăugat, vizibil derutat de valorile bănești ale proiectului, că  “în 2013 primarul COMAN ne spunea că va trebui să suportăm de la bugetul local în jur de 70 de miliarde de lei vechi, ceea ce era o situație destul de urâtă !

În momentul de față Fălticeniului tichie de mărgăritar îi trebuie !

Cine Dumnezeu Sfântul spunea că turiștii o să vină și o să meargă la bazine și la centru spa…

În Fălticeni este cunoscut că turiștii vin la muzee, stau și mă întreb imediat ăștia o să se dezbrace în autocar și imediat o să plece direct la bazinul de înot…

Poate era mai bine dacă se ajungea la o piscină în aer liber, un ștrand, care costa mult mai puțin.

Stau și mă gândesc să te ferească Dumnezeu de hărnicia omului nepriceput !

CITEȘTE ȘI

http://www.ziaruldepenet.ro/2015/01/26/primaria-falticeni-vrea-sa-se-imprumute-cu-6-milioane-lei-pentru-zona-de-agrement-nada-florilor/

 

Dan PASCARU

3 comentarii la „VITCU: “Este bine să ne împrumutăm pentru piscine acoperite cu centru de înfrumusețare ?”

 • 28 ianuarie 2015 la 9:37
  Permalink

  Vitcu nu se gandeste ca un bazin decoperit se poate folosi maxin 3 luni pe an pe cand unul acoperit tot anul. Pt el este mai bine ca falticinenii sa mearga la bazin la Humor sau la Suceava. Ala se gandeste doar la binele lui nu si la restul cetatenilor din oras.
  DA FALTICINENII VOR BAZIN ACOPERIT.
  Si il vrem pentru noi, nu pentru turisti.

  Răspunde
  • 28 ianuarie 2015 la 11:09
   Permalink

   Nu il stimez pe Vitcu, caci nu a facut nimic pentru orasul asta nenorocit, ca si toti parlamentarii care au pornit din zona aceasta, dar a face asa un proiect PE BANII MUNICIPIULUI e o prostie enorma. Strazile sunt varza, canalizarea si apa potabila necesita investitii enorme, spitalul sta in vesnic santier de 25 de ani, blocurile arata ca cele din Berlin in 1945. Falticenenii sunt praf, da praf rau, nu asa!!!

   Răspunde
 • 29 ianuarie 2015 la 21:08
  Permalink

  “Sărăcia-n fund ne-npunge, noi fugim şi ea ne-ajunge!”.
  **********************
  @Cetăţean
  Vrei ştrand, du-te la Coman şi spune-i să-ţi reabiliteze cele 2 ştranduri de la Dumbrava Minunată, dacă nu, la gîrlă!
  Strada Sucevii e praf, Caporal Ciofu, Movileanu, Zorilor, Sergent Sava aşijderea -vorba lui Ţoiu, distinsul meu profesor de pe vremuri. Noroaie pînă la genunchi şi gropi pe care dacă nu le cunoşti din timp amplasarea, rişti să-ţi faci praf maşina, sau să-ţi rupi vreun membru…
  Mai mult, acu s-au apucat în crucea iernii să demoleze trotuarele de pe strada Sucevii, chipurile pentru reabilitarea acesteia. Oraş condus de un primar şi-o echipă de kko.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JUN7VG to the field below: