MOFTURI FĂLTICENENE : G.C.C. așteaptă bani de la V.V.P. - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

MOFTURI FĂLTICENENE : G.C.C. așteaptă bani de la V.V.P.

De    •   Publicat acum 5 ani, 11 ianuarie 2015   •   Fara comentarii

strada Sucevei 11.01.2015 

@  Multe discuții a mai stârnit, în cercul meu de amici, sprijinul financiar pe care trebuie să-l mai dea Guvernul pentru modernizarea străzii Sucevei, după cele scrise în  ZdpN.   Cel mai indicat personaj în rezolvarea problemei este, v-ați prins, premierul care s-a bucurat de o largă și binemeritată apreciere la alegerile prezidențiale în care a înfrânt.  Dar sunt sigur că bunele relații ale parlamentarilor locului cu V.V.P. va aduce mintenaș la Fălticeni purcoiul de bani necesar delimitării sensurilor, instalării stâlpilor de iluminat și asfaltării ca în palmă ! Chiar mi-e dor de o vizită a lui V.V.P. prin orașul nostru, pe la spital, prin Nordul Voievodal, pe la viitorul parc industrial, pe la viitoarea bază de agrement, pe la … mai bine lasă !

 cutii alimente UE 2

@ Primăria condusă de onor profesor G.C.C. se implică activ, așa cum este și normal, în distribuirea pachetelor cu alimente de la Uniunea Europeană.  Și chiar în transportul operativ al halelii !  Ieri, mașina municipalității a făcut o cursă probabil netaxată cu pachete pe strada pietruită care coboară spre gară, unde domiciliază ceva minoritari, așa încât gestul este demn de toată lauda !   După căratul cu sârg al oamenilor la vot, transportul alimentelor e chiar o treabă onorabilă.

 DSC02367

@ Prin târg circulă duma cum că popii au primit indicații de la județ să facă bine și să adune bani și materiale de construcții pentru reclădirea seminarului transformat în scrum.  Ca om cu frica lui Dumnezeu, am întrebat trei preoți în legătură cu activitatea asta – doi mi-au zis că nu-i adevărat, iar celălalt s-a uitat lung și a spus că nu știe nimic de chestia asta, dar și, dacă ar ști, nu-i treaba mea…  Păcat, mare păcat, pentru că aș fi fost și eu interesat să donez ceva, nu mult, dar din suflet !  Da’ cu o condiție : viitorul seminar să aibă musai autorizație de la pompieri !

 

 

DANIEL BOGHIȚA

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 ani, 11 ianuarie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 11, 2015 @ 1:18 pm
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string yy69gp to the field below: