Partidul Verde salută paza TransRarăului

de | nov. 28, 2014 | Știri | 0 comentarii

 transrarau

Conducerea filialei sucevene a Partidului Verde salută decizia prefectului FLORIN SINESCU, care împreună cu angajaţii ITRSV şi a poliţiei, au decis să înfiinţeze un post de pază  „în zona mirificului drum TransRarău”.

Președintele DAN ACIBOTĂRIȚĂ spune că această hotărăre va impedica activitatea transportatorilor de lemn şi în special a celor care au ca obiect exploatarea lemnul din zona Rarău.

„Nu poţi să refaci un drum care este destinat activităţii turistice, iar cineva să-l distrugă numai aşa că vrea să transporte buştean, cu sau fără aprobare.

Noi, verzii suceveni, dorim că asemenea posturi de pază să fie înfiinţate în mai multe zone de munte ale judeţului Suceava, iar aceasta coroborat cu programul 112, va slăbi considerabil activitatea şmecherilor care fură pădurea şi, bineînţeles, va proteja şi drumurile judeţului Suceava”.

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest