Elevii Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni vor defila în ţinută istorică, de Ziua Națională

de | nov. 28, 2014 | Știri | 0 comentarii

Ceremonie jandarmi final de an 01.07 (40)

La parada militară de Ziua Națională, în municipiul Suceava vor participa 300 de persoane ( militari, poliţişti, pompieri, jandarmi ) şi 32 echipamente cu tehnică aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului de Poliţie, Serviciului Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență şi Direcţiei de Informaţii.

Parada se va desfăşura luni, începând cu ora 12, pe bulevardul Ana Ipătescu la biserica Sfânta Înviere, după care tehnica militară va fi expusă în faţa Palatului Administrativ.

„Ca un element de noutate la parada militară din acest an avem două plutoane ale Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni care vor defila în ţinută istorică, din primul şi din cel de-al doilea Război Mondial.

Invit sucevenii să participe într-un  număr cât mai mare luni, la toate evenimentele care au fost pregătite pentru 1 Decembrie.

Este o zi a unităţii naţionale, pe care trebuie să o sărbătorim împreună, aşa cum se cuvine”  a precizat prefectul FLORIN SINESCU.

Dan PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest