Viceguvernatorul BNR vine la USV

de | nov. 24, 2014 | Știri | 0 comentarii

 Bogdan OlteanuBanca Națională a României organizează, în parteneriat cu Universitatea  Ştefan cel Mare,  o nouă etapă a proiectului  BNR – Zilele Porţilor Deschise pentru studenţii economişti.

Marţi – 25 noiembrie, începând cu ora 10, Aula Corp E va găzdui conferinţa publică susținută de viceguvernatorul BNR BOGDAN OLTEANU.

Miercuri – 26 noiembrie, studenţii de la USV vor participa, la sediul Agenţiei BNR Suceava, la seminarii interactive susținute de lectori din banca centrală pe teme ca repere din istoria BNR, statistici ale băncii centrale, modelarea macroeconomică şi stabilitatea financiară în băncile centrale.

Dan PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest