PONTA la Cacica : “Cer să înțelegeți că este bine să refacem USL !”

de | nov. 7, 2014 | Știri | 0 comentarii

vizita Victor Ponta la Cacica 07.11 (1)

Premierul și candidatul la președinție VICTOR PONTA a fost astăzi oaspetele comunei Cacica, unde a participat, în sala de nunți a unui restaurant și pe imașul comunal, la întâlniri cu alegătorii.

vizita Victor Ponta la Cacica 07.11 (2)

Evenimentul a fost deschis, cu emoție, de primărița ELENA BOLOCA :  „Vă mulțumim pentru timpul acordat acestei întâlniri…

De astăzi înainte nu-l mai primim pe domnul PONTA ca prim ministru, ci ca președintele României!”

vizita Victor Ponta la Cacica 07.11 (3)

Alături de ministrul DANIEL CONSTANTIN, de conducerea județului și de parlamentari PSD din Suceava și Botoșani, PONTA a primit laudele lui CĂTĂLIN NECHIFOR :  “Un om modest, un om așezat, un om alături de noi toți, îi cunosc foarte mult familia”  și  “Va fi primul președinte al României cu rădăcini în Bucovina și la Suceava, aici la Pârteștii de Sus”.

 vizita Victor Ponta la Cacica 07.11 (4)

Președintele PC, viceprim-ministrul DANIEL CONSTANTIN :  “Ați dat un semnal de unitate și unul de schimbare, cred că în sală sunt și liberalii buni !

Eu, din 2012, văd județele Suceava și Botoșani unite, au aceleași probleme și vor același lucru.

Avem nevoie să plece nu numai TRAIAN BĂSESCU, ci și partenerii lui TRAIAN BĂSESCU, care vor să urmeze după dânsul la Cotroceni”.

vizita Victor Ponta la Cacica 07.11 (5)

Invitat să ia cuvântul, PONTA a dat deoparte scaunele “prezidiului” și s-a urcat pe scena sălii de nunți, chiar dacă la început a avut rețineri,  “să nu creadă lumea că vreau să cânt”.

“Eu cred că sunteți împreună cei din județele Suceava și Botoșani și pentru că noi v-am făcut șoseaua pe care alții doar o promiteau.

Eu am venit să vă mulțumesc pentru voturile din primul tur, vă sunt foarte recunoscător, sigur în turul 2 vom avea diferență și mai mare, nu ?

Vreau să fiu președintele României pentru că am copilărit la Pârtești, am făcut armata la Lugoj, din Banat mi-am luat soția, campion național la baschet am ieșit la Sibiu…

Lângă domnul IOHANNIS stă domnul FLUTUR, ăla de l-ați izgonit dvs. !

Cer colegilor din PSD să înțelegeți că este bine pentru România să refacem USL –ul, să-l avem pe CĂLIN POPESCU TĂRICEANU prim ministru, să fim toți împreună cum am fost în 2012.

Nu vreau să lăsăm pe nimeni să ne rupă din nou țara între cei răi care votează cu PONTA și cei buni care votează contra lui PONTA.

Pe 17 noiembrie sărbătorim și după aceea ne vedem cu toții la Cotroceni ca să reconstruim România și să o facem așa cum ne-am dorit cu toții”.

 vizita Victor Ponta la Cacica 07.11 (6)

După cuvântări, premierul a acordat declarații presei, după care s-a deplasat pe imașul comunal, unde, de o scenă, a vorbit în fața a aproape 1.000 de oameni.

“Cred foarte tare că toate lucrurile bune le putem face dacă suntem uniți, dacă credem în Dumnezeu, dacă ne iubim familia, părinții, bunicii, copiii și dacă de fiecare dată când ne vedem putem să ne îmbrățișăm, să ciocnit un pahar, să ne aducem aminte de lucrurile frumoase și să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru pământul ăsta minunat pe care ni l-a dat, pentru soarele ăsta și pentru credința noastră în Dumnezeu” a spus PONTA.

De la Cacica, el s-a îndreptat spre Cernăuți, pentru a participa la o întâlnire cu membrii comunității românești.

vizita Victor Ponta la Cacica 07.11 (7)

Dan PASCARU

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest