BĂIŞANU : “Nu ne ţinem de scaune, dar nici nu vom pleca !”

de | mart. 27, 2014 | Știri | 5 comentarii

Alexandru Baisanu

Nu ne ţinem de scaune, dar nici nu vom pleca”  – aceasta este declaraţia preşedintelui PNL Suceava făcută astăzireferitoare la eventualitatea schimbării unor şefi de instituţii descentralizate.

Deputatul ALEXANDRU BĂIŞANU a ţinut să precizez că nu există nici o înţelegere între liberali şi celelalte partide, voturile colegilor din Consiliul Judeţean şi din Consiliile Locale urmând să meargă  “spre orice proiect care vine în interesul cetăţeanului”.

El a acceptat că PSD  “are posibilitatea să schimbe directorii”  aşa cum a procedat cu subprefectul CONSTANTIN HARASIM, înlocuit cu ATANASĂ NISTOR.

“Toţi directorii de deconcentrate din judeţul Suceava proveniţi din PNL sunt la dispoziţia Guvernului, la dispoziţia actualei administraţii socialiste.

E simplu, dacă domniile lor consideră că oamenii aceştia nu sunt buni specialişti, pot lua hotărâri unilaterale vizavi de viitorul lor…

Nu ne ţinem de scaune sub nici o formă, dar nici nu vom pleca, pentru că dacă am pleca ar însemna că nu ne-am făcut datoria sau că nu suntem capabili să conducem !” a meţionat BĂIŞANU.

Dan PASCARU
redactor de știri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net

 

Termeni și CONDIȚII
 • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
 • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
 • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
 • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

5 Comentarii

 1. Aftanache Florinel

  Mai Baisanel !adica ADIO,DAR RAMAN CU TINE !Cine dracul a mai vazut partid in opozitie la nivel central si la butoane la nivel local?Poate voi,pnlistii si pesedistii !Dati-va la o parte de la descentralizate,ca oricum cawboyul de Stan a luat hotararea pentru cine trebuiesc numiti in posturile ramase libere dupa scuiparea afara a voastra, functii in care o sa numeasca pesedisti destepti .Stane sa nu-ti uiti sfetnicii si cele care au grija de sanatatea ,tensiunea si …..a ta ,sa ajunga macar un inspectoras pe la protectia consumatorului,ca altfel e de jale,isi vinde vila verde de pe str Ciurea.cu 90.000euro,fix.

  Răspuns
 2. arhivistul

  Ce vrea să spună dl Băişanu? Că dl Antonescu, plecat de la conducerea Senatului, nu şi-a făcut datoria sau nu a fost capabil să conducă? Sau că dna Adela Băişanu, dacă şi-ar da demisia de la CAS Suceava, ar însemna că nu şi-ar face datoria sau că nu ar fi capabilă să conducă?

  Răspuns
 3. MAOZEDONG

  Toţi, dar absolut toţi din politica românească au şorici nepîrlit în loc de obraz. Aceste aşa-zise partide politice create pe criterii de cumetrii, hoţii şi escrocherii, au terminat ţara asta în cei 24 de ani de la “Levoluţie”. Ia uitaţi-vă domniile voastre, la “onor” cei ce ne conduc destinele, la “competenţele” profesionale, morale şi alte “calităţuri” pe care le au aceştia…

  1) http://scmdfiliala1arges.blogspot.ro/2014/03/crema-romaniei.html
  2) http://www.libertatea.ro/detalii/articol/repetenti-facultate-valeriu-zgonea-crin-antonescu-432438.html
  ……………………
  Şi atunci ne întrebăm: Pentru ce “te” duci în Parlament sau în Senat? Cum vei ajuta cetăţeanul care, naiv fiind te-a votat? Ce competenţe au Băişanu, Fluturele, ăla de la PSD-căruia nici nu mă obosesc să-i reţin numele ş.a ? Pedeapsa capitălă pentru ei, cei care au distrus o ţară, şi, mai grav, speranţele noastre, ar fi prea blînde cu băgîndu-i la puşcărie.

  Răspuns
 4. carmen

  E un mincinos a promis locuri de munca si daca nu se va rezolva i-si va da demisia sa-i fie rusine.

  Răspuns
 5. carmen

  Baisanu e un mincinos sa-i fie rusine

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest