Peste 30 de fălticeneni internaţi cu boli de sezon

de | feb. 25, 2014 | Știri | 0 comentarii

raceli2 cazuri noi de gripă s-au înregistrat în judeţul Suceava săptămâna trecută, conform raportărilor Direcţiei de Sănătate Publică.
În acest fel, numărul bolnavilor a ajuns la 4 în actualul sezon.
În zona Fălticeni, în săptămâna anterioară, au fost depistate 403 persoane cu infecţii acute respiratorii şi pneumonii, 32 dintre ele continuând tratamentul la spital din cauza complicaţiilor apărute.
Cea mai afectată grupă de vârstă a fost 5 – 14 ani.
La nivel judeţean s-au semnalat 2.389 de îmbolnăviri cu 177 de internări.
Dan PASCARU
redactor de stiri
reporter@ziaruldepenet.ro
Ziarul de pe Net
Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest