Aproape 4 ajutoare, în medie, pentru un parlamentar sucevean

de | nov. 22, 2013 | Știri | 0 comentarii

Camera-Deputatilor

* senatorul de Fălticeni OVIDIU DONŢU se sprijină pe munca a 5 oameni, în timp ce deputatul IOAN STAN este servit de numai 3

 

 Cei 17 deputaţi şi senatori din judeţul Suceava şi-au angajat 67 de persoane la birourile parlamentare.

Recordul este deţinut de senatorul MIHAI NEAGU ( PC ) cu 6 colaboratori, la polul opus situându-se mai mulţi aleşi, care se bazează pe sprijinul a câte 3 angajaţi şi colaboratori.

ZdpN preia de la Mediafax numărul celor care figurează pe statele de plată ale aleşilor suceveni, cu menţiunea că prima cifră reprezintă numărul persoanelor cu contracte de muncă, iar cea secundă al persoanelor cu convenţii civile, ambele forme fiind încheiate pe perioade determinate.

 

SENAT

NECULAI BEREANU ( PSD ) – 1 / 2

STELIANA MIRON ( PPDD ) – 0 / 4

GHEORGHE FLUTUR ( PDL ) – 3 / 0

OVIDIU DONŢU ( PSD ) – 2 / 3

MIHAI NEAGU ( PC ) – 0 / 6

 

CAMERA DEPUTAŢILOR

ALEXANDRU BĂIŞANU ( PNL ) – 0 / 3

SANDA ARDELEANU ( PDL ) – 2 / 1

IOAN BĂLAN ( PDL ) – 5 / 0

GAVRIL MÂRZA ( PSD ) – 1 / 2

EUGEN URICEC ( PSD ) – 2 / 2

IOAN STAN ( PSD ) – 1 / 2

CONSTANTIN GALAN ( PNL ) – 2 / 4

OVIDIU IANE ( PSD ) – 0 / 4

EUGEN BEJENARIU ( PSD ) – 2 / 2

DUMITRU PARDĂU ( PNL ) – 1 / 2

CEZAR CIOATĂ ( PPDD ) – 2 / 1

RADU SURUGIU ( PNL ) – 1 / 4

 

Cuantumul sumelor pe care le folosesc senatorii şi deputaţii sunt stabilite prin hotărârea Birourilor Permanente reunite ale celor două Camere, în funcţie de resursele bugetare, dar nu mai puţin de o indemnizaţie şi jumătate brută a deputatului, respectiv a senatorului.

Cheltuielile cu salariile personalului angajat la Birourile Parlamentare ce pot fi decontate sunt reprezentate de salariile nete achitate angajaţilor şi colaboratorilor pe bază de stat de plată şi de sumele virate aferente bugetelor şi fondurilor centralizate ale statului ( impozitul pe salariu, constribuţia individuală de sănătate, contribuţia individuală de asigurări sociale, contribuţia individuală de ajutor de şomaj, contribuţia de asigurări sociale datorată de angajator, contribuţia pentru concedii şi ind. CM datorată de angajator, fondul de sănătate datorat de angajator, fondul de şomaj şi boli profesionale datorat de angajator ).

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest