Accident prin cădere de la înălţime

de | nov. 22, 2013 | Știri | 0 comentarii

termoizolare blocuriInspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a mai înregistrat un accident de muncă la o firmă care se ocupă cu izolarea exterioară a blocurilor.

Un barbat de 38 de ani, din Udeşti – MARCEL BAI, a fost internat la secţia neurochirurgie a Spitalului Judeţean. Accidentul s-a petrecut in municipiul Suceava, unde firma la care lucreaza avea contractata o lucrare de profil la un bloc de locuinte.

Diagnosticul pus de medici a fost traumatism cranio-cerebral şi otoragie ( scurgeri de sânge din ureche ).

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest